Nicole Van Praet - Bornem

65 jaar,
gepensioneerde,
Wintam,
Tel: 0478 56 16 81,
[email protected]

Ik heb samen met mijn ouders in Wintam gewoond en school gelopen in De Linde in Bornem. Nu woon ik wettelijk samen met mijn partner Gerda en heb 2 pluskinderen en een kleinkind.

Ik ben een sportief type en heb verschillende sporten beoefend zoals atletiek, basket en damesvoetbal. Daarnaast ben ik ook een dierenliefhebster. Wij wonen op de Nul in Wintam met onze kat Liesje.

Beroepshalve heb ik verschillende functies bij Bpost uitgeoefend. De laatste 15 jaar was ik facility manager in Vlaams-Brabant en de grootste sorteercentra in Brussel.

In 2000 ben ik mij in politiek gaan interesseren. Ik woonde toen in Niel en ben daar verkozen als gemeenteraadslid voor Groen voor de periode 2000-2006. Momenteel ben ik gemeenteraadslid voor Groen in de gemeenteraad van Bornem. Daarnaast heb ik met succes deelgenomen aan de Vlaamse en Federale verkiezingen voor Groen.

Mijn interesses op politiek vlak gaan vooral naar milieu, gezondheid, buurten, senioren en gelijkwaardigheid op alle vlakken.

Ik vind het enorm belangrijk dat de burger terug meer inspraak krijgt in het besturen van zijn gemeente. Democratie is enkel geloofwaardig als burger en politiek samenwerken.

Ik ben er van overtuigd dat, door het samengaan van de verschillende politieke strekkingen aangevuld met sterke onafhankelijke kandidaten, er een kracht is ontstaan die Bornem met een visie naar de toekomst gaat brengen.

Daarom geloof ik in IEDEREENBORNEM.