05 Augustus 2021

10.00u -

10 Augustus 2021

10.00

Verkenning van Rivierenland vanuit Mechelen

Diocesaan Pastoral Centrum , 18 Frederik de Merodestraat, 2800 Mechelen

Van 5 augustus tot 9 augustus 2021 fietsen we met GroenPlus langs de mooiste plekjes van het Antwerpse Rivierenland. 

Met de fiets, te voet en zelfs met de boot verkennen we, vanuit Mechelen, de mooiste plekjes van het Antwerpse Rivierenland.  Een boeiend verhaal met Mechelen in het centrum, ooit hoofdstad der Nederlanden en op zich een bijzonder erfgoed.

Ons verhaal wordt zeer divers. We nemen je mee naar architecturale parels, groene stadsparken en natuurreservaten, zowel in Mechelen als Duffel, St-Katelijne-Waver, Willebroek, Boom en Klein Brabant.  Ook lokale sociale initiatieven en transitie-initiatieven, het leven in en aan de Schelde, de impact van het Sigmaplan op landschap, natuur en mens, komen aan bod.

De overnachtingen vinden plaats in het Diocesaan Pastoraal Centrum in Mechelen (Frederik de Merodestraat, 18). 

Prijs voor 4 overnachtingen met ontbijt, lunch en avondeten is € 350,00 per persoon voor Groen-leden. Personen, die geen lid zijn van Groen, zijn meer dan welkom en betalen € 390,00.

Kan je er geen 5 dagen bij zijn?  Geen probleem, je kan perfect voor 1 dag aansluiten.  Om praktische redenen vragen we ook om hiervoor in te schrijven.

Fietsen (gewone 13€/dag en elektrische 28€/dag) kunnen eventueel gehuurd worden. Ook bij je inschrijving melden als je een fiets huurt.

 

Programma

Praktisch

Inschrijven

 

Meer info bij : [email protected]