Low impact man luisterde Dag van de Aarde op

22 April 2023

Low impact man luisterde Dag van de Aarde op

Voor de 2de keer stond GroenPlus stil bij de inzet van talrijke leden die zich al jarenlang inzetten voor Groen en GroenPlus.

Voor de 2de keer stond GroenPlus stil bij de inzet van talrijke leden die zich al jarenlang inzetten voor Groen en GroenPlus. Dat gebeurde in het Vlaams Parlement en in het gezelschap van Steven Vromman, beter bekend als ‘low impact man’. Bij afwezigheid van voorzitster Mieke Vogels was het Lieve Snauwaert die de gasten mocht aankondigen tijdens de ‘Dag van de Aarde’, die tegelijk werd gevierd.

Een op dreef zijnde Vromman entertainde het gezelschap met vraagspelletjes en spitsvondigheden over het milieu. Hij mocht ook Ingrid Pira interviewen, die o.a. terugblikte op haar 12 jaar burgemeesterschap in Mortsel. Co-Groenvoorzitter Jeremie Vaneeckhout kwam, net als Mieke Schauvliege, een kijkje nemen en stak, tijdens een begeesterend woordje, zijn waardering voor GroenPlus niet onder stoelen of banken.

Aan de ca. 150 aanwezigen werd na afloop een feestelijk hapje en een drankje aangeboden. Iedereen mocht ook een handig aardewerken potje meenemen als herinnering. 

 

Z_Avatar_Walter_Decoene.jpg

Walter Decoene

Bekijk ook de fotoreportage van Walter.