Samen-leven

Hoe meer mensen erbij komen, hoe meer belang iedereen erbij heeft om in diversiteit te kunnen samen-leven. De tijd van fysieke en sociale grenzen optrekken is voorbij. 'Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen' zong The Lau zaliger.

Prikbord

​Koe-vert is een taverne gelegen in het natuurdomein Kiewit. Terloops: Kiewit doet dienst als groene long van Hasselt.  Koe-vert een zaak waarin vooral bio, lokale en fair trade producten worden aangeboden. En Koe-vert zet in op duurzame tewerkstelling.

Mensen een zinvolle activiteit te bezorgen was in 1982 de bedoeling van de Wroeter. En dat is het nu nog altijd. Koe-vert, één van...

In 2016 hield GroenPlus een congres dat intensief bijgewoond werd door ouderen. GroenPlus ijvert er voor dat iedereen een gezond en gelukkig leven heeft. Daarom moeten enkele basisbehoeften voldaan zijn. GroenPlus formuleerde het in een congresboek dat tot op heden actueel is.

Congresboek

Vera Dua:
Het is vandaag 22 april 2017, de Dag van de Aarde. Een dag waarop wereldwijd aandacht uitgaat naar duurzaam omgaan met onze planeet. Ik vind het heel passend dat juist vandaag alle mensen die al heel lang actief zijn in onze partij gevierd worden, want uiteindelijk refereert deze dag toch aan de essentie van wat een groene partij is: wij willen de aarde bewaren en...

Pagina's